/MKT-Kártya
MKT-Kártya 2017-07-31T23:20:56+00:00

Kedvezmények az MKT-kártyával

Hétről hétre bővül és mára eléri az 1115-öt azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek átlagosan 11,4 százalékos árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a Magyar Közgazdasági Társaság EDC-logós tagsági kártyáját. A kedvezményt adó üzletek teljes katalógusa ide kattintva letölthető.

A tagsági igazolványon megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte már több mint ezer üzletben, szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagtársaink. Az EDC kedvezményt adó partnerei között könyvesboltok, divatcikk-, méteráru- és lakberendezési szaküzletek, autóalkatrész- és műszakicikk-áruházak, valamint éttermek is szerepelnek.

A kedvezményt adó üzletek, illetve szolgáltatók között ott vannak többek között a Hertz autókölcsönzők (10%), a Pizza King éttermek (15%),  az e-Bolt műszaki webáruház (3%),  a budapesti Vasedény üzletek (10%), a Pátria papír-, írószer- és nyomtatványboltok (az országban 22 helyen 10% kedvezménnyel), a fővárosi KeS Papír Szaküzletek (10%),  a KIKOL fenyőbútorboltok (5%), a GUESS divatáru-üzletek (10%), az Oázis kertészetek (7%), a Thomas Jeans üzletek (10%), a Konkurencia fehérnemű-szaküzletek (10%), a Gravír Expressz üzletek (10%), a Játékvár játékáruházak (5%) és a budapesti Főzelékfaló ételbárok (10%) is.

A kedvezményt adó üzletek részletes adatai régiós bontásban a www.edc.hu/kereso internetes oldalon kereshetők.