Back
Tőzsdefejlesztés és növekedésd  Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés Tőzsdefejlesztés és növekedés IMG 9226  IMG 9196  IMG 9138  IMG 9091  IMG 9266
53. Közgazdász-vándorgyűlés, Miskolc, 2015 - videók

A közgazdász-vándorgyűlés a magyar közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciája. 2015. szeptember 3. és 5. között - immár 53. alkalommal - a Miskolci Egyetem adott otthont a háromnapos rendezvénynek.

Fiatal Közgazdászok Országos Találkozói

Válogatás az elmúlt évek FIKOT-jairól és KÁMFOR-jairól szóló sajtóbeszámolókból, képes tudósításokból

MKT-évértékelő a Magyar Nemzeti Galériában

Közgazdász Nagydíjat vehetett át a Magyar Közgazdasági Társaság év végi rendezvényén Halm Tamás, a társaság volt főtitkára. A Magyar Nemzeti Galériában a megyei szervezetek és a szakosztályok elnökeinek és titkárainak részvételével tartott ünnepségen Hegedüs Éva, az MKT főtitkára értékelte a 2014. év eredményeit.

Új Klímagazdaság - konferencia, Budapest, 2015. február

A klímaváltozás elleni fellépés és a gazdasági fejlődés kapcsolatát vizsgálja a hét ország kezdeményezésére alakult, Global Commission on the Economy and Climate nevű nemzetközi bizottság, amely 2014 szeptemberében adta ki jelentését Better Economy, Better Climate címmel. A Brit, a Francia és a Német Nagykövetség, valamint a Magyar Közgazdasági Társaság 2015. február 25-én Budapesten egy közös konferencia keretében, Új klímagazdaság címmel első alkalommal mutatta be ezt a jelentést Magyarországon.

Az MKT és a Költségvetési Tanács közös konferenciája (2014. július 17.)

Harmadik alkalommal rendezte meg nyár közepi konferenciáját a Magyar Közgazdasági Társaság és a Költségvetési Tanács 2014. július 17-én a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületének Aulájában. A konferencia előadói Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Domokos László, az ÁSZ elnöke, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és az MKT elnöke, valamint Kocziszky György, a Monetáris Tanács tagja voltak. A konferencia levezető elnöke Nagy Márton, az MNB pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója, a Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztályának elnöke volt.

52. Közgazdász-vándorgyűlés, Nyíregyháza, 2014 - videók

Tíz év az EU-ban: az elkötelezettség és a nyitottság szerepe a gazdasági növekedésben. Ez volt a címe a Magyar Közgazdasági Társaság 52. Közgazdász-vándorgyűlésének, amelynek idén szeptember 4. és 6. között – nyolc év után ismét – Nyíregyháza adott otthont. A vándorgyűlés több mint félezer résztvevője több mint 100 előadást hallgathatott meg a konferencia plenáris és szekcióülésein.

Az MKT Corvinus videói

A Magyar Közgazdasági Társaság Corvinus Egyetemi Ifjúsági Szervezetének videói