A digitalizációval és a mesterséges intelligenciával foglalkozik a Magyar Közgazdasági Társaság Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának soron követező, online rendezvénye 2023. április 11-én, kedden 10 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény keretében Pintér Éva, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense, fintech-szakfelelőse, a Corvinus FinTech Center stratégiai vezetője, az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának elnöke a vállalkozói attitűd és az oktatási módszerek változásáról beszél a digitalizáció korában, majd Bagó Péter egyetemi adjunktus, a Budapesti Corvinus Egyetem FinTech Centerének startup igazgatója, a szakosztály titkára pedig Mesterséges intelligencia a pénzügyekben címmel osztja meg gondolatait a hallgatósággal.

A rendezvény egyúttal az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának tisztújító rendezvénye is lesz. A tisztújítás szavazólapját egy héttel a rendezvény előtt e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tagdíjhátralékkal nem rendelkező – tagjainak.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mc2c0045e897493829d10e7157434bf4e
Meeting number: 2366 548 4062
Password: Fintech2023

A rendezvényt élőben streameljük a YouTube-on.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar