Váltóalapú likviditásteremtés – ezzel a címmel közli Szalay Zsuzsanna, Novák Zsuzsanna és Szathmáry Géza tanulmányát a Közgazdasági Szemle 2022. szeptemberi száma. A cikk apropóján szervez szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Társadalomgazdasági Szakosztálya 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.  A rendezvény a helyszínen, a Corvinus Egyetem Közraktár utca felőli bejáratán keresztül megközelíthető, alagsori Faculty Clubban is követhető lesz.

A rendezvény előadói a tanulmány szerzői: Szalay Zsuzsanna, a Budapest Corvinus Egyetem Üzleti Gazdaságtan Tanszékének egyetemi adjunktusa, az MKT Társadalomgazdasági Szakosztályának titkára; Novák Zsuzsanna, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Pénzügyek Tanszékének egyetemi docense; valamint Szathmáry Géza nyugdíjas ügyvéd, az MNB és a Magyar Külkereskedelmi Bank korábbi jogtanácsosa lesznek. Korreferátumot Tatay Tibor, a Széchenyi István Egyetem Gazdasági Elemzések Tanszékének egyetemi docense tart.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=maf2c4dae7401cb5bfc5a3b56799eedb6
Meeting number: 2373 610 0917
Password: Valto2022

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar