Innováció krízisidőszakban: a hazai orvostechnikai iparág válaszai – ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2022. június 22-én, szerdán 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény szakértői olyan kérdésekre keresik a választ, mit hogy melyek az orvostechnikai ipar piaci környezetének a legfontosabb jellemzői ma Magyarországon és az exportpiacokon; hogy miként hat(ott) az orvostechnikai iparra a koronavírus-válság és az orosz-ukrán háború; hogy milyen válaszok adhatók az ezek miatt felmerülő versenyképességi kihívásokra; és hogy hogyan hat a megváltozott piaci környezet a szektor vállalatainak az innovációs teljesítményére.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Steiner Arnold, a Medicor Elektronika Zrt. vezérigazgatója; Blaskovics Gábor, a Metrimed Orvosi Műszergyártó Kft. ügyvezetője és Dévai Endre, az Innomed Medical Zrt. elnöke. A beszélgetés moderátora: Kálmán János, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnökségi tagja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m8d113a881a944b2e01ecaf4e609e66b2
Meeting number: 2362 608 1278
Password: Medical2022

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar