A jászárokszállási Kossuth 2006 Mezőgazdasági Termelő Zrt. digitalizációval támogatott tehenészetébe szervez autóbuszos üzemlátogatást a Budapesti Corvinus Egyetem és az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2022. június 30-án, csütörtökön. A telephely szakértője angol nyelven mutatja be a tehenészetet, majd ugyancsak angolul ad tájékoztatást a digitalizációs technológiák alkalmazásának gazdasági és fenntarthatósági aspektusairól.

Az üzemlátogatásra a Budapesti Corvinus Egyetem autóbuszt indít június 30-án, csütörtökön 9 órakor a Városliget mellől, a Műcsarnok parkolójából (találkozó 8.45-kor). A visszaérkezés Budapestre 16 órakor várható.

A rendezvényen való részvétel díjtalan. A program része a helyszínen egy munkaebéd, amelyen az MKT tagjai saját költségükön vehetnek részt.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen legkésőbb június 23-ig! A jelentkezéseket korlátozott számban, azok érkezési sorrendjében tudjuk fogadni.