Vállalati ESG-jelentések: fókuszban a klímakockázatok – ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Fenntarthatósági Szakosztálya 2022. április 28-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény bevezető előadásában Kandrács Csaba, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke mutatja be az MNB klímaváltozással kapcsolatos pénzügyi jelentésének főbb megállapításait, majd egy kerekasztal-beszélgetés keretében Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnöke; Pókos Gergely, az OTP Bank Nyrt. Zöld Program Igazgatóságának vezetője; Sverla Viktor, a MOL Group stratégiai vezetője és Papp Dávid, a Magyar Nemzeti Bank Fenntartható Pénzügyi Stratégiai Osztályának vezetője osztják meg gondolataikat a témában a hallgatósággal. A beszélgetés moderátora Bozsik Balázs, a PwC Hungary ESG & Sustainable Business Solutions szenior menedzsere lesz.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=ma2bedf328d50ceb54cf72edcf07a2342
Meeting number: 2362 674 6703
Password: Sustain2022

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.

Naptáramhoz adom: OutlookGoogle Calendar