Új pénzügyi influenszerek – Érték, innováció és digitalizációs kihívások a pénzügyekben. Ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztálya 2021. december 13-án, hétfőn 10 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény előadói többek között: Pintér Éva, a Corvinus Fintech Center Stratégiai vezetője, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának elnöke; Deutsch Nikolett, a BCE docense, a Kutatási és innovációs menedzser valamint Vállalkozásfejlesztés mesterszak szakfelelőse; Berényi László, a Miskolci Egyetem docense; Bagó Péter, a BCE adjunktusa, az MKT Startup Szakosztályának alelnöke; Csiszárik-Kocsir Ágnes docens, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának kutatási dékánhelyettese; Budai Eleonóra, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának adjunktusa és Dénich Ervin, a Budapesti Gazdasági Egyetem tanársegédje, a Pécsi Tudományegyetemen PhD-hallgatója.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m9203e259347193ae7539cc8033f89ce9
Meeting number: 2377 616 0636
Password: Fintech2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.