A foglalkoztatás fejlesztésének dilemmái – ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát az Egyensúly Intézet munkaerő-piaci javaslatairól a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2021. október 28-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény kezdetén Filippov Gábor, az Egyensúly Intézet kutatási igazgatója ismerteti az intézet javaslatait a munkaerőpiac illeszkedési zavarainak megoldására, majd felkért hozzászólóként Artner Annamária, az ELKH KRTK VKI tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja; László Gyula, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának professor emeritusa és Boda György, a Boda & Partners Kft. managing partnere, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja osztja meg gondolatait a témában a hallgatósággal. A rendezvény moderátora Bagó József, a Belügyminisztérium vezető kormányfőtanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnöke lesz.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mb49f4fd6feea9b3c962d3c838c111dbb
Meeting number: 2377 015 4105
Password: Foglalk2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.


Kapcsolódó linkek:

Hogyan legyen mindenkinek munkája? Az Egyensúly Intézet javaslatai a munkaerőpiac illeszkedési zavarairól (pdf)