A sportgazdasági szekció programjával folytatódott az 59. Közgazdász-vándorgyűlés szekcióinak felvétele hétfőn délelőtt – nem akármilyen résztvevőkkel!

Borbély Attila egyetemi tanár, az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának elnöke moderálásával Kulcsár Krisztián világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes magyar párbajtőrvívó, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke; Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar hosszútávúszó, olimpiai 4. helyezett, a Debreceni Egyetem sportközgazdász mesterszakos hallgatója; Lőrincz Viktor olimpiai- és világbajnoki ezüst- ,kétszeres világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok birkózó; valamint Lőrincz Tamás olimpiai bajnok, világbajnok és négyszeres Európa-bajnok magyar birkózó értékelték a tokiói olimpia eredményeit és a várakozásokat a három év múlva megrendezendő, párizsi nyári olimpiai játékok kapcsán. Sőt: Lőrincz Tamás a felvételre a tokiói olimpiai aranyérmét is elhozta.

A beszélgetés – a vándorgyűlés többi szekciójával együtt – szeptember 23-án, csütörtökön 10 órától lesz megnézhető, meghallgatható a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ oldalon és az MKT YouTube-csatornáján.