Az államháztartási szekció panelbeszélgetésének rögzítésével csütörtökön délelőtt elkezdődött az 59. Közgazdász-vándorgyűlés tematikus szekcióinak felvétele.

A koronavírus-járvány alatti és utáni fiskális politikáról Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára, az MKT Államháztartási Szakosztályának elnöke; Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Államháztartási Szakosztályának alelnöke, a Versenyképességi Szakosztály elnöke, az országos elnökség tagja; valamint Madár István, a Portfolió.hu vezető elemzője, az MKT országos elnökségének tagja beszélgettek. A moderátor Plósz Dániel, az MKT Államháztartási Szakosztályának titkára volt.

Az elkövetkező két-három hétben mintegy 17-18 szekciót rögzítünk. Ezeket a – a csütörtökön délelőtt felvett államháztartási szekció panelbeszélgetésével együtt – konferencia kezdetekor, szeptember 23-án délelőtt tesszük elérhetővé a vándorgyűlés honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen, valamint az MKT YouTube-csatornáján.

A tematikus szekciók részletes programja ezen a linken elérhető. Az 59. Közgazdász-vándorgyűlés plenáris programját pedig ide kattintva találják meg az érdeklődők.