Hétről hétre bővül és mára eléri az 1300-at azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek jelentős árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a Magyar Közgazdasági Társaság tagsági kártyáját. A tagsági igazolványon megtalálható Bercode-ra – vagyis a vonalkódos érvényesítő matricára – kedvezményt adó partnerek között könyvesboltok, divatcikk-, méteráru- és lakberendezési szaküzletek, autóalkatrész- és műszakicikk-áruházak, valamint éttermek is szerepelnek. És persze vannak közöttük szálláshelyek is, az ország szinte minden pontján.

Az MKT tagsági kártyájára kedvezményt adó szálláshelyek között – a Bercode keresője alapján – ott van például a poroszlói Tisza tó Wellness- és Konferenciahotel (10% kedvezmény), a hajdúszoboszlói Hotel Silver (5%), Sopronban a Palatinus Szálló (10%), a Boutique Hotel Civitas (10%) és a Jégverem Fogadó (10%), a kaposvári Kátai Lovasudvar és Vendégház (20%), a gyulai Székely Panzió (10%), a mohácsi Szent János Hotel (10%), a zalakarosi Hotel Venus (20%), a tokaji Toldi Fogadó (10%), a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borház Panzió (10%), a Hotel Aqua Eger (10%), a kisbéri Kincsem Wellness Hotel (10%), a sárvári Hotel Arborétum (10%) vagy éppen a szelestei Festetich Kastélyszálló (5%) is.

A kedvezményt adó üzletek között ide kattintva lehet böngészni. Sőt: a kártya – pontosabban az azon található vonalkódos matrica – most már okostelefonra digitalizálható. Az ehhez szükséges Bercode-applikáció a Google Play Webáruházból és az AppStore-ból is letölthető.

A kedvezmények igénybe vételéhez szükséges, vonalkódos (Bercode-os) matricát az éves tagdíjuk befizetését követően postáztuk, illetve postázzuk tagjainknak. Már csak ezért is érdemes lehet befizetni az idei tagdíjat annak, aki esetleg idén ezt még nem tette meg…