A home office mentális kockázatairól szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Munkaügyi Szakosztálya 2021. június 30-án, szerdán 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencia előadói: Demetrovics Zsolt egyetemi tanár és Király Orsolya egyetemi adjunktus, ELTE Pszichológiai Intézet (A COVID-19-világjárvány hatása a mentális egészségre); Sipka Péter munkajogi szakértő, a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának adjunktusa (A home office váratlan térnyerése); Simon Adél Csenge doktorandusz, ELTE Pszichológiai Doktori Iskola (Technostressz és az e-mail-szorongás); valamint Nemeskéri Gyula ügyvezető, Ergofit Kft., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem címzetes egyetemi docense (A családos home office pszichoszociális kockázatai). A rendezvény moderátora: Artner Annamária, a KRTK VKI tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m709e4fbd5002050d09725afcce6a213e
Meeting number: 163 304 5047
Password: HomeOffice2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.