Családbarát pénzügyek – ezzel a címmel szervez online vitadélutánt a Magyar Közgazdasági Társaság Társadalomgazdasági Szakosztálya 2021. május 20-án, csütörtökön 16 órától a Microsoft Teams alkalmazásban.

A vitadélután előadói: Asztalos László György egyetemi magántanár, az Állami Biztosításfelügyelet volt vezetője; Major Györgyi egyetemi docens, a mesterséges intelligencia geopolitikájának kutatója; Veres Pál egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Összehasonlító Gazdaságtan Tanszékének oktatója és Vass Csaba habilitált társadalomtudós, médiakutató, filozófus, az MKT Társadalomgazdasági Szakosztályának elnöke. Az előadásokat bevezeti és moderálja: Szegő Szilvia Mária, a szakosztály alelnöke.

A szakosztály a szakmai programot követően tartja meg tisztújítását. A szavazólapot és a jelöltek listáját hamarosan e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tehát tavaly vagy idén tagdíjat fizetett – tagjainak.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. május 17-ig lehet Szalay Zsuzsanna szakosztályi titkárnál a zsuzsanna.szalay@uni-corvinus.hu címen.

Kapcsolódó linkek:
A rendezvény Microsoft Teams-linkje