Újabb három évre Bihall Tamást, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, az MKIK oktatási és képzési ügyekért felelős alelnökét választotta elnökévé a Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete.

A járványhelyzet miatt online formában megrendezett tisztújításon a szavazó tagok egyhangúlag támogatták, hogy az MKT Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének alelnökei Szitárcsik Anna, a Diósgyőri Papírgyár ny. vezérigazgató; Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Számvevőszék tagja; Sebestyén János Attila, a Szögedi Gazdaság Kft. ügyvezetője és – titkári feladatokat ellátó alelnökként – Lukács Edit Gabriella, a Miskolci Egyetem innovációs szakértője legyenek.

A szavazó tagok ugyancsak egyhangúlag az MKT Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének elnökségi tagjaivá választották Bottka Klára önálló könyvvizsgálót; Lengyel Leventét, a Magyar Nemzeti Bank elemzőjét; Leskó Gábort, az EGIS Gyógyszergyár osztályvezetőjét; Lórántné Orosz Editet, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal főosztályvezetőjét; Nyiry Attilát, a Miskolci Egyetem ny. igazgatóját; Ráczkövy Gizellát, a Diósgyőri Papírgyár vezérigazgatója; Soós Attilát, a Budapest Bank igazgatóját; Széll Gábort, a BBS-Wind Kft. ügyvezetőjét; Veresné Somosi Mariannt, a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánját; valamint – tiszteletbeli elnökségi tagként – Fekete Ivánt, a Miskolci Egyetem ny. egyetemi docensét.

Az MKT Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete elnökségi tagjainak a megválasztásukhoz ezúton gratulálunk, munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánunk!