Financial fitnesz, gazdaság és stratégia a pandémia idején – ezzel a címmel tart szakmai előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Ellenőrzési Szakosztályának meghívására Diósi László, az OTP-csoport moldáv leánybankja, a Mobiasbanc vezérigazgatója, a moldovai European Business Association elnöke, a Romániai Magyar Üzletemberek Egyesületének elnöke 2021. március 29-én, hétfőn 15 órától a Webexen és az MKT YouTube csatornáján.

Az előadó olyan kérdésekre igyekszik választ adni, mint hogy hogyan készülhetünk fel az előre nem látható kockázatokra, mi az alkalmazkodás és a siker kulcsa, valamint hogyan lehetünk a nyertes oldalon. Az online szakmai rendezvény nézőit Zsakó Enikő, az OTP Bank Nyrt. ügyvezetőigazgató-helyettese, az MKT Ellenőrzési Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=ma55711e7c82c98a957e43c7cc4c31953
Meeting number: 181 948 7852
Password: Ellenorzes2021

A rendezvényen a részvétel ingyenes, és arról a szakosztály kérésre igazolást állít ki – azonban ezt csak a Webexen bejelentkezőknek tudjuk megtenni! Kérjük, hogy az igazolás iránti esetleges igényüket szíveskedjenek az előadást követően az office.mkt@t-online.hu címen jelezni!