Város és foglalkoztatás – ezzel a címmel szervez online szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2021. április 8-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencia előadói: Czirfusz Márton, a Periféria Közpolitikai és Kutatóközpont társalapítója (Területi politika, városok, foglalkoztatás); Pálné Kovács Ilona akadémikus, az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézetének kutatóprofesszora (Az önkormányzatok mozgástere); Somlyódyné Pfeil Edit, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karának egyetemi tanára (A város-vidék viszony értelmezése és közpolitikai jelentősége) valamint Koltai Luca, a Hétfa Kutatóintézet és Elemző Központ vezető kutatója és Varró András, a Hétfa Kutatóintézet és Elemző Központ elemzője (Ingázás a budapesti agglomerációban). A konferencia moderátora Szaló Péter volt területrendezési, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkár, a Belügyminisztérium szakmai főtanácsadója, a Magyar Urbanisztikai Társaság elnökségi tagja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m708a72c59de91228ef1256290e9c67a7
Meeting number: 181 657 3107
Password: Varos2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján!