Az Európai Unió tagországaiban működő költségvetési tanácsok tevékenységéről közöl összehasonlító tanulmányt a Közgazdasági Szemle 2021. márciusi száma. A Magyar Közgazdasági Társaság a Közgazdasági Szemlével együttműködésben a cikk kapcsán egy online szakmai rendezvényt szervez 2021. április 1-jén, csütörtökön 10 óra 30 perctől a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény keretében a szerző, Jankovics László, az Európai Bizottság költségvetési elemzője ismerteti a tanulmány főbb megállapításait, eredményeit, majd ezt követően Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke osztják meg gondolatait, észrevételeit a témában. A rendezvény moderátora Halm Tamás, a Közgazdasági Szemle főszerkesztője, az MKT elnökségi tagja lesz.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=mcf391d177f86148587706e29adfbf4db
Meeting number: 181 167 7724
Password: Fiscal2021

A Magyar Közgazdasági Társaság tagjai most féláron fizethetnek elő a Közgazdasági Szemlére! A legrangosabb hazai közgazdasági tudományos folyóiratnak 11 száma jelenik meg egy évben. Az MKT tagjai – amennyiben nincs tagdíjelmaradásuk – most féláron, 26.400,- forint helyett 13.200,- forintért fizethetnek elő a folyóiratra. Kérjük, amennyiben élni szeretne a kedvezményes előfizetéssel, az ezen a linken elérhető űrlapon küldje el megrendelését! Az előfizetési díj átutalásához szükséges banki adatokat e-mailen küldi el az érdeklődőknek a Szemle szerkesztősége.

A rendezvényt élőben közvetítjük az MKT YouTube-csatornáján.

Kapcsolódó dokumentumok:
Jankovics László tanulmánya