Üzleti modellváltók – változó üzleti profilok a koronavírus járvány alatt és után. Ezzel a címmel szervez angol nyelvű, online kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2021. március 17-én, szerdán 16 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A kerekasztal résztvevői: Nagy-György Zoltán, az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. ügyvezető igazgatója; Perényi András, a Webshippy Kft. ügyvezető igazgatója és Tajta Ákos, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója. Felkért hozzászóló: Kozma Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke. A beszélgetés moderátora: Kálmán Edina, a Formáció-csoport alapítója, a szakosztály elnökségi tagja.

A rendezvény célja olyan vállalatokat, vállalkozásokat bemutatni, amelyek a pandémia okozta válság alatt, vagy éppen annak hatására sikeresen alakítottak vagy változtattak, váltottak üzleti modelljükön: sikeresen digitalizálódtak, vagy megfelelően reagáltak a megváltozott piaci viszonyokra.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m54d6fc5cea89ffbef0866c0cd59e6194
Meeting number: 181 707 7092
Password: Change2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.