Az MKT Közgazdász Életműdíjával kitüntetett, tavaly elhunyt Pulai Miklósra emlékezik egy online konferenciával 2021. április 21-én, szerdán 14 órától a Magyar Közgazdasági Társaság és a Pulai Miklós Baráti Társaság a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A résztvevőket Hegedüs Éva, az MKT-főtitkára, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnökségi tagja köszönti. A konferencia két bevezető előadását Germuska Pál, a Magyar Nemzeti Levéltár főigazgató-helyettese és Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség korábbi elnöke tartja, majd Asztalos László György egyetemi magántanár, az Állami Biztosításfelügyelet korábbi vezetője, a PSZÁF Felügyeleti Tanácsának volt elnökhelyettese vezetésével Bod Péter Ákos volt jegybankelnök, az MKT alelnöke; Botos Katalin bankügyekért felelős, korábbi tárca nélküli miniszter és Mellár Tamás, a Központi Statisztikai Hivatal egykori elnöke beszélgetnek Pulai Miklós szerepéről a hazai pénz- és tőkepiacok kialakításában és megszilárdításában.

A konferencia megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link:
https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA
Webex-link:
https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m73ab5dc5369097fdefea2b4fcbdfbc1b
Meeting number: 181 495 3870
Password: PulaiMiklos2021

A rendezvényt élőben streameljük az MKT YouTube-csatornáján.