Mi lesz veled, ifjúság? A fiatalok munkaerő-piaci nehézségeinek nyomában a covid-járvány időszakában. Ezzel a címmel szervez online szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2020. november 12-én, csütörtökön 14 órától a Cisco Webex alkalmazásban.

A rendezvény előadói: Andor László, az Európai Progresszív Tanulmányok Alapítványának főtitkára, az Európai Bizottság korábbi tagja (Ifjúsági munkanélküliség és kezelése az EU-ban); Hermann Zoltán, az ELKH KRTK KTI tudományos munkatársa (Oktatás és munkaerőpiaci esélyek – magyarországi tapasztalatok); Koltai Luca, a Hétfa Kutatóintézet vezető kutatója (A COVID-járvány hatása a fiatalok munkaerő-piaci esélyeire) és Molnár Tamás, a Budapest Intézet elemzője (Képzés és ifjúsági foglalkoztatás). A rendezvény moderátora: Artner Annamária, az ELKH KRTK VGI tudományos főmunkatársa, a szakosztály elnökségi tagja.

Az online rendezvény megtekintéséhez szükséges adatok:
Az előadás linkje: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m94791d7c7db25936b19559707ceb80d2
Meeting number: 163 373 3600
Password: munkaugy2020

Kapcsolódó dokumentumok:
Telepítési és használati útmutató a Cisco Webex alkalmazáshoz (pdf)