Az üzleti angyalbefektetőktől a tőzsdei bevezetésig – azaz hogyan építhetünk versenyképességet innovatív vállalkozások segítségével. Ezzel a címmel szervez közös, online szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság és az európai legjobb gyakorlatot építő Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület 2020. szeptember 28-án, hétfőn 10 órától.

A rendezvény előadói: Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója, Hild Imre, a Global Traction partnere, üzletiangyaltréning-szakértő és Szabó Eszter, a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület alapító elnöke.

Az előadók többek között olyan kérdésekre keresik a választ, hogy ki és hogyan növelheti meg a magyar innovatív cégek számát és minőségét; hogy valóban a pénz-e a minden, ha a világpiacra törünk; vagy hogy milyen szerepet játszhatnak az üzletasszonyok a lokális tőkebevonásban és a vállalkozások növekedésében.

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb előzetesen jelezni a womenbusinessangels@gmail.com címen. Az online rendezvény linkjét a szervezők küldik el a regisztrált résztvevőknek.