A Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2020. augusztus 31-én, hétfőn 17 órától tartja tisztújító ülését, amelynek keretében a tisztújítás mellett visszatekint a most záruló, hároméves elnökségi ciklus eredményeire és áttekinti a következő időszak lehetőségeit, szakosztályi terveit is.
A vírushelyzetre tekintettel az ülést online módon, a Microsoft Teams alkalmazásban szervezi meg a szakosztály.
A tisztújítás során a szakosztály tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. A szakosztályi tisztújítással kapcsolatos további információkat – így a szakosztályi elnökségi tagságra jelöltek névsorát – e-mailen küldjük el a szavazásra jogosult tagoknak.
A szervezők kérik, hogy aki részt kíván venni az online szakosztályi ülésen és szavazni kíván a tisztújításon, a részvételi szándékát legkésőbb augusztus 28-án, péntek délig jelezze a szakosztály titkáránál, Kozma Miklósnál az mkozma.corvinus@gmail.com e-mail-címen.
A titkár úr a regisztrációkor megadott e-mail-címre küldi majd el az online ülésbe való belépéshez szükséges linket és tudnivalókat a regisztrált résztvevőknek.