Már a NATO is a startupokra vadászik? Ezzel a címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést az MKT Startup Szakosztálya 2020. április 2-án, csütörtökön 14 órától Budapesten, az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén. A beszélgetés résztvevői: Gáll Tamás és Szabó Tímea, a NATO által szervezett innovációs versenyen, az Innovation Challenge-en egy platformjával különdíjat nyert Centaer Consulting ügyvezető partnerei; Pintér Éva habilitált egyetemi docens, az MKT Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztályának elnöke; valamint Bagó Péter egyetemi adjunktus, az MKT Startup Szakosztályának alelnöke. A beszélgetés moderátora Turcsán Tamás, az MKT Startup Szakosztályának elnöke.

A rendezvény egyúttal az MKT Startup Szakosztályának tisztújító ülése is. Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a szakosztály tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott 15.00 órától megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.

(Borítókép: NATO)