Mit várunk Tokiótól? Ezzel a címmel tart előadást – a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Sportközgazdasági Szakosztályának meghívására – Orendi Mihály, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke 2020. március 18-án, szerdán 14 órától Budapesten, az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvény egyúttal az MKT Sportközgazdasági Szakosztályának tisztújító ülése is. Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a szakosztály tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott 15.00 órától megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.