A versenyképesség és innováció aktuális kérdéseiről tart előadást – a Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének meghívására, a megyében működő vállalatok innovációs potenciáljára és teljesítményére is tekintettel – Csath Magdolna egyetemi tanár, a Szent István Egyetem professor emeritája, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magántanár kutatóprofesszora, a Versenyképességi Tanács tagja 2020. március 26-án, csütörtökön 14 órától Miskolcon, a BOKIK-székház (3525 Miskolc, Szentpáli utca 1.) IV. emeleti konferenciatermében.

A rendezvény egyúttal az MKT Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének tisztújító ülése is egyben. Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a megyei szervezet tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott 15.00 órától megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek március 23-ig előzetesen jelezni a lukács.edit68@gmail.com e-mail-címen.

Kapcsolódó dokumentum:
A rendezvény meghívója (pdf)