A fővárosi közoktatás és felsőoktatás kapcsolata – ezzel a címmel szervez konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Fejlődésgazdaságtani Szakosztálya és a Kandó Klub 2020. március 4-én, szerdán 17 órától a Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8.) 3001-es előadójában.

A rendezvény nyitó előadását Zsengellér József, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora tartja A felsőoktatás és a közoktatás kapcsolata a Károli Gáspár Református Egyetem szemszögéből címmel. Az előadást követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Zsengellér József, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora; Botos Máté, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető egyetemi docense; valamint Makó Ferenc, az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának megbízott oktatási igazgatója. A beszélgetés moderátora: Trautmann László, a BCE egyetemei docense, az Iparpolitikai Kutatóközpont vezetője, az MKT Fejlődésgazdaságtani Szakosztályának elnöke lesz. A rendezvényt Zsabka Zsolt, a Kandó Klub és a BKIK Ipari Tagozatának elnöke nyitja meg.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a https://forms.gle/y1aM88NkphhGsbve7 címen elérhető regisztrációs űrlapon.

Kapcsolódó dokumentumok:
A rendezvény meghívója (pdf)