Új ISO standard (ISO 27701) az adatvédelem területén – Úton a GDPR tanúsítvány felé? Ezzel a címmel tart szakmai előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Ellenőrzési Szakosztályának meghívására Szöllősi Zoltán, a Deloitte Zrt. Technológiai Tanácsadási igazgatója 2020. március 16-án, hétfőn 15 órától az UniCredit Bank Zrt. Szabadság téri székházának (Budapest V. kerület, Szabadság tér 5.) földszinti konferenciatermében.

A rendezvény az MKT Ellenőrzési Szakosztályának tisztújító közgyűlése is egyben. A szakmai előadást követően, a tisztújítás előtt a szakosztály elnöksége beszámol a szakosztály elmúlt hároméves tevékenységéről a megjelenő tagoknak.

Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a szakosztály tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott 16 órától megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

A rendezvényen a részvétel ingyenes és arról igazolás kérhető. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb március 12-ig előzetesen jelezni az Udvarhelyi.Lilla@otpbank.hu címen.