Coronanomics: a koronavírus gazdasági hatásai – ezzel a címmel tart előadást Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztályának elnöke 2020. március 13-án, pénteken 10 órától a Magyar Nemzeti Bank Teátrum termében (1054 Budapest, Szabadság tér 9.). A rendezvény az MKT legnagyobb létszámú szakosztályának tisztújító közgyűlése is egyben.

Nagy Márton a szakmai előadást követően – a szakosztály elnökeként – beszámol a szakosztály elmúlt hároméves tevékenységéről is a megjelenő tagoknak.

Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a szakosztály tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott 10.30 órától megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

Fontos, hogy az MNB épületének beléptetőrendszere miatt minden résztvevő hozzon magával érvényes személyi azonosító okmányt!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2020. március 6-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.