Hazánk 2020. évi és a távlati kilátásairól tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Heves Megyei Szervezetének meghívására Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke 2020. február 26-án, szerdán 15 óra 30 perctől Egerben, az Eszterházy Károly Egyetem B épületének (Eger, Egészségház u. 4.) I. emeleti 121. előadójában.
A rendezvény egyúttal az MKT Heves Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlése is. Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a Heves Megyei Szervezet 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a megyei szervezet tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott, 16 óra 30 perctől megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.
A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb előzetesen jelezni a soos.gabriella@uni-eszterhazy.hu e-mail-címen.
Kapcsolódó dokumentumok: