A földtörvénnyel összefüggő európai uniós kötelezettségszegési eljárások helyzetéről, illetve az agráriumban zajló generációváltásról tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztályának meghívására Szinay Attila, az Agrárminisztérium közigazgatási államtitkára 2020. február 19-én, szerdán 15 órától az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (H-1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvény egyúttal a Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztály tisztújító ülése is. Az ülés határozatképességéhez az szükséges, hogy a szakosztály 2019-ben tagdíjat fizetett tagjainak több mint a fele jelen legyen. Az ülésen a szakosztály tagjai közül azok szavazhatnak, akik a 2019. vagy 2020. évi tagdíjukat befizették. Amennyiben az ülés kezdetekor nincs meg a határozatképesség, úgy az ugyanott, 16 órától megismételt ülés már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.