A brit választópolgárok többségének döntése és a 2020. január végi Brexit kilépés sok tekintetben új helyzetet teremt az Egyesült Királyság és az Európai Unió intézményei, illetve az egyes tagországok kapcsolati rendszerének jövője szempontjából.

A kilépési folyamat aktuális helyzetéről, fontosabb összefüggéseiről és lehetséges kihatásairól tart előadást – a Magyar Közgazdasági Társaság Európai Uniós Szakosztályának meghívására – Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete és Takács Szabolcs volt államtitkárt, Brexit-ügyi miniszteri biztos a brit EU-kilépés utáni első munkanapon, 2020. február 3-án, hétfőn 17 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem (1051 Budapest, Markó utca 29-31.) Lotz termében. A rendezvény levezető elnöke Fazakas Szabolcs volt ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi miniszter, az Európai Számvevőszék korábbi magyar tagja, volt európai parlamenti képviselő, az Európai Uniós Szakosztály elnöke.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképességére tekintettel szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat az office.mkt@t-online.hu elektronikus levélcímen szíveskedjenek előzetesen jelezni!

A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében, csak a terem kapacitásáig tudunk fogadni.