Az eredményes jubileumi év után idén is gazdag lesz az MKT szakmai programkínálata: 2020. szeptember 24. és 26. között Szeged már az 58. Közgazdász-vándorgyűlésnek ad otthont, de emellett számos előadással, kerekasztal-beszélgetéssel és szakmai konferenciával készülünk az új évben is. Ahhoz persze, hogy működni tudjunk, idén is nélkülözhetetlen a tagjaink szíves hozzájárulása, tagdíjbefizetése!

Tagdíjaink 2020-ban sem emelkedtek: aktív dolgozóknak 7.000 Ft, nyugdíjas tagjainknak, a gyesen-gyeden lévő kollégáinknak és nappali tagozatos egyetemi-főiskolai hallgatóknak pedig 3.000 Ft az éves tagdíj.

A tagdíjbefizetést a legegyszerűbben bankkártyás fizetéssel teljesíthetik tagjaink. Ehhez a honlapunkon, a www.mkt.hu címen, a jobb felső sarokban található, kék gombra kattintva jelentkezzen be. A bejelentkezéshez szükséges belépési nevet és jelszót a napokban e-mailen küldjük el tagjainknak.

Emellett a tagdíjak természetesen banki átutalással is befizethetők. Figyelem! Az MKT központi szervezeténél és a megyei szervezeteink többségénél változtak a tavalyihoz képest a bankszámlaszámaink! Az aktuális bankszámlaszámokat ugyancsak az elektronikus levelünk tartalmazza. Kérjük, hogy banki átutalás esetén az átutalás közleményében minden esetben tüntessék fel tagjaink a tagsági azonosítójukat (tagsági kártyájuk számát)!

Köszönettel fogadjuk, ha tagjaink a lehetőségeihez mérten az éves tagdíjnál nagyobb összeggel, adománnyal járulnak hozzá szakmai tevékenységünk költségeinek finanszírozásához.

A Magyar Közgazdasági Társaság tagsági igazolványán megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte csaknem 1200 üzletben, illetve szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagjaink. A kedvezményt adó üzletek listája a http://www.bercode.com/shopfinder internetes oldalon található meg. Reméljük, hogy tagjaink közül minél többen minél többször élni tudnak majd e kedvezményekkel!

A tagsági kártyákon lévő, vonalkódos matrica idén március végéig érvényes, a 2021 márciusáig szóló matricát pedig a mostani tagdíjbefizetését követően postázzuk tagjainknak, a tagdíjáról kiállított számlával együtt.

2020-ban is szeretettel várjuk tagjainkat a Magyar Közgazdasági Társaság szakmai rendezvényein!