Ahogy az elmúlt években tagjaink már megszokhatták, idén is élőben közvetítjük az interneten az 57. Közgazdász-vándorgyűlés nyitó és záró plenáris ülését, valamint a pénzügyi szekció pénteki, teljes programját.

Idén is a konferencia Facebook-oldalán, a www.facebook.com/mktvgy címen lehet élőben nézni és hallgatni a konferencia előadásait.

A hat kamerával sugárzott, élő közvetítésünk a konferencia nyitó plenáris üléséről csütörtökön 14 órakor kezdődik a köszöntőkkel, majd Matolcsy György jegybankelnök, Nagy István agrárminiszter, Domokos László számvevőszéki elnök és Bertrand Bonhomme, a Michelin Group fenntartható fejlődésért felelős igazgatójának előadásával.

A pénzügyi szekció ülése – benne a már hagyományos bankvezérek kerekasztala – pénteken 9 órától lesz követhető ugyanitt.

A záró plenáris ülés előadásait – Áder János köztársasági elnök, Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes prezentációit – szombaton 10 órától közvetítjük a Facebookon.

Kérjük, amennyiben követni szeretné a közvetítésünket, lájkolja a konferencia Facebook-oldalát!