A Magyar Közgazdasági Társaság – az MKT Tolna Megyei Szervezetének meghívására – autóbuszos szakmai programot szervez 2019. október 10-én, csütörtökön a Paksi Atomerőműbe, majd utána Szekszárdra, a Bodri Pincészetbe.

Az autóbusz a terveink szerint 8 óra körül indul Budapestről – az indulás pontos helyszínét később adjuk meg. A Paksi Atomerőműben Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter és Pekárik Géza, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója fogadja a csapatot egy órás szakmai beszélgetésre, majd be is mutatják a létesítményt. Innen 13 órára megyünk át Szekszárdra, a Bodri Pincészetbe, ahol egy gyors ebédet követően a Szekszárdi Hegyközséggel, valamint a pincészettel és annak boraival ismerkedhetünk meg, Bodri István hegyközségi elnök, a borászat tulajdonosa vezetésével.

A szakmai út részvételi díja bruttó 3.500,- Ft, amelyről a Magyar Közgazdasági Társaság számlát állít ki.

Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat a számlázási adataik magadásával szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen!

A részvételi díjat az előzetes regisztráció visszaigazolását követően a Magyar Közgazdasági Társaság GRÁNIT Banknál vezetett 12100011-10226762-00000000 számú pénzforgalmi számlájára kérjük majd átutalni.

A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében, korlátozott számban tudjuk csak regisztrálni.