A munkaerőpiac és a foglalkoztatás versenyképességi aspektusairól szervez szakmai fórumot az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) – a Magyar Nemzeti Bank 330 versenyképességi pontjának a foglalkoztatást érintő javaslataihoz (71-86. oldal) kapcsolódóan, egy négy rendezvényből álló műhelybeszélgetés-sorozat részeként – 2019. július 11-én, csütörtökön 14 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai épületének (1055 Budapest, Markó utca 29-31.) Lotz termében.

A rendezvény bevezető előadását Baksay Gergely, az MNB Költségvetési és Versenyképességi Elemzések Igazgatóságának igazgatója tartja. A rövid bevezetőt követő panelbeszélgetés résztvevői: Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke; Baja Sándor, a Randstad Hungary Kft. ügyvezető igazgatója; Czomba Sándor volt foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár; valamint Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági üzletágának vezetője. A panelbeszélgetés moderátora Hornyák József, a Portfolio.hu elemzője lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében, a terem befogadóképességéig tudjuk csak regisztrálni.

Kapcsolódó dokumentumok:
Versenyképességi program 330 pontban