A Magyar Vízilabda Szövetség Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója, az MKT főtitkára személyében új társadalmi elnököt választott a napokban.

„Egerben születtem, a vízilabdához való kötődésem innen datálódik – fogalmazott a Waterpolo.hu honlapnak Hegedüs Éva. – Már fiatal koromban nagy büszkeséggel töltöttek el a sportág sikerei. A városban a póló picit ablak is volt a világra, hiszen a jó szereplésnek köszönhetően külföldi csapatok szép számmal érkeztek hozzánk, olaszok, hollandok játszottak a mieink ellen, én pedig csodáltam a sportolókat. Ez a csodálat, a vízilabda szeretete örökre megmaradt bennem, ráadásul korábban két nagyfiam amatőr szinten űzte a sportágat.”

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke megválasztása után néhány hónappal kereste őt meg, a háttérből már jó ideje segíti a munkát – 2019. június 15-től pedig már hivatalos minőségében is tehet kedvenc sportágáért – írja a  Waterpolo.hu.

„Vári Attilát régóta ismerem, így amikor először jelezte, hogy szívesen venné a segítségemet, természetesen igent mondtam, és bizonyos kérdésekben funkciótól függetlenül együtt gondolkodtunk. Most pedig felkért a szövetség társadalmi elnökének, amit a sportág közgyűlésének és elnökségének a támogatásával örömmel vállaltam el. Amennyiben a szakmai múltammal, személyes jelenlétemmel segíteni tudok, akkor igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni. A vízilabda számomra egyszerre jelent kiváló egyéni képességeket és csapatban gondolkodást – a kettő ötvözete hozhatja meg a tartósan kimagasló eredményeket” – tette hozzá Hegedüs Éva.

Főtitkárunk megválasztásához ezúton is gratulálunk!