Az innovációs kapacitást növelő helyi tőkeakkumuláció új formái, avagy európai trendek, új helyi szereplők az innovatív cégek tőkéhez, tudáshoz és kapcsolatokhoz jutásának elősegítésére. Ebben a témában szervez angol nyelvű szakmai rendezvényt az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület 2019. május 22-én, szerdán 13 órától az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

A rendezvényen – melyen olyan témkrók esik majd szó, mint a fintech-trendek, az alternatív pénzügyek, a közösségi finanszírozás, vagy éppen az észt innovációs ökoszisztémában a blockchain-technológia alkalmazásának tapasztalatai – Daniel Horak, az osztrák Conda AG társalapítója; Madis Müür, az Év Észt Befektetője, a blockchain-alapú Funderbeam közösségi tőkeportál sikeres angyalbefektetője; valamint Szeles Nóra, a Tőkeportál Zrt. üzletfejlesztési vezetője, tőkepiaci szakértő osztja meg gondolatait a résztvevőkkel. A beszélgetés moderátora Szabó Eszter, a Nők/Üzlet/Angyalok egyesület vezetője lesz.

A rendezvény angol nyelvű, szinkrontolmácsolást nem biztosítunk!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen. A jelentkezéseket azok beérkezési sorrendjében, a terem befogadóképességéig tudjuk csak regisztrálni.