Egy igazi kosaraslegenda, Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia vezetője, a magyar női kosárlabda-válogatott csapatvezetője lesz a vendége a Magyar Közgazdasági Társaság Kecskeméti Ifjúsági Szervezete MKT Business Szerda című előadás-sorozata következő szakmai rendezvényének, 2019. május 8-án, szerdán 18 órától Kecskeméten, a Neumann János Egyetem (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.) Eötvös Loránd nagyelőadójában.

Az MKT Business Szerda rendezvénysorozat célja, hogy a cégvezetéssel, üzletfejlesztéssel és különböző menedzsmenttechnikákkal kapcsolatos aktuális témákba engedjen betekintést a hallgatóságnak.

Ivkovicné Béres Tímea az egyetlen magyar női kosárlabdázóként nyert Bajnokok Ligáját és Ronchetti-upát, három országban volt bajnokcsapat tagja, 2013 óta a magyar kosárlabdázás nagykövete, a 2015-ös magyarországi EB háziasszonya és a magyar női kosárlabda-válogatott csapatvezetője. Nem kevesebb, mint 21 aranyéremmel a tarsolyában vonult vissza az aktív sportolástól, és ma már a sportdiplomáciában, a sportmenedzseri pályán ível felfelé a karrierje.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.