Válság, gazdaság, világ – Adalék Közép-Európa három évtizedes gazdaságtörténetéhez (1988–2018). Ezzel a címmel jelent meg a közelmúltban Csaba László közgazdász professzor, akadémikus kötete az Éghajlat Könyvkiadónál. A kötet apropóján 2019. április 29-én, hétfőn 15 órától egy szakmai rendezvényt szervez a Magyar Közgazdasági Társaság a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai épületének (1055 Budapest, Markó utca 29-31.) Lotz termében.

A rendezvényen Csaba László professzor bevezető előadását követően egy szakmai kerekasztal-beszélgetést hallgathat meg a közönség. A beszélgetés résztvevői: Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Szepesi Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára; Losoncz Miklós, a BGE kutatóprofesszora, az MKT korábbi elnökségi tagja; Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője és természetesen Csaba László professzor.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb április 25-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen. A jelentkezéseket a terem befogadóképességéig tudjuk regisztrálni.