A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) egy régi hagyományát felelevenítve idén is megrendezi az Előrejelzők Fórumát 2018. december 5-én, szerdán 16 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem (1055 Budapest, Markó utca 29-31.) Aulájában.

A rendezvényen a jövő évi makrogazdasági prognózisokat Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke; Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Makrogazdasági Üzletágának igazgatója és Tardos Gergely, az OTP Bank Nyrt. vezető elemzője, a bank Elemzési Központjának vezetője ismerteti. A rendezvény moderátora Madár István, a Portfolió.hu vezető elemzője, az MKT elnökségi tagja lesz. Az előadók a jövő évi prognóziaik összevetése mellett beszélnek majd arról is, hogy mennyire teljesültek az idei előrejelzések, és hogy mire számíthat a magyar gazdaság 2020 után.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a részvételi szándékát szíveskedjék előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen.