Vállalatirányítás felsőfokon 2018 – ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Felelős Vállalatirányítás Szakosztálya, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara és a Budapesti Értéktőzsde Zrt. a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából 2018. november 15-én, csütörtökön 9 órától az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának (1084 Budapest, Tavaszmező u. 17.) TG F 17-es előadójában.

A konferencián előadást tart Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. elnök-vezérigazgatója, az MKT Felelős Vállalatirányítás Szakosztályának elnöke; Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium EU-források felhasználásáért felelős államtitkára; Palotai Dániel, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója és főközgazdásza, az MKT Versenyképesség Szakosztályának elnöke; Lazányi Kornélia, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának dékánja; Szigeti Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára; Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara EU-forrásokkal kapcsolatos ügyekért felelős alelnöke; Zsembery Levente, a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület elnöke, az MKT Felelős Vállalatirányítás Szakosztályának elnökségi tagja; Krahulecz Erzsébet, az EY EMEIA brüsszeli szabályozási és közpolitikai igazgatója; valamint Csiszárik-Kocsir Ágnes, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetének igazgatója.

A résztvevőket Réger Mihály, az Óbudai Egyetem rektora; Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja; valamint Parragh Bianka, az Óbudai Egyetem oktatója, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja, az MKT Felelős Vállalatirányítás Szakosztályának elnökségi tagja köszönti.

A konferencia részletes programja a http://conf.uni-obuda.hu/Vallalatiranyitas2018/ oldalon megtekinthető.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándákukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a szarkag@bse.hu e-mail-címen.