Cryptocurrencies, fintech and investment through the eyes of a Swiss businesswoman – ezzel a címmel előadást és vitát tart a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület és a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására Barbara Lang, a kripto- és biotechnológiákra szakosodott, svájci InnoExc ügyvezető partnere 2018. október 30-án, kedden 13 órától Budapesten, az MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén.

Az angol nyelvű előadáson szó esik majd a most tízéves Bitcoinról, arról, hogy a kriptovaluták növekvő népszerűságe a befektetések között vajon csak egy átmeneti trend, vagy olyan technológiáról beszélünk, amelyet többé már nem érdemes, illetve nem lehet figyelmen kívül hagyni…

Barbara Lang az európai üzleti angyalbefektetőket tömörítő szervezet, az EBAN éves konferenciájának vezérszónoka volt idén júniusban.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképességére tekintettel szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb jelezni az office.mkt@t-online.hu címen.

Jelentkezéseket az előzetes regisztrációk beérkezésének sorrendjében, a terem kapacitásáig tudunk fogadni!