Digitalizáció és foglalkoztatás ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya, valamint az Ipari és Vállalkozási Szakosztály   a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködésben  2018. május 24-én, csütörtökön 14 órától a Nemzetgazdasági Minisztérium 1054 Budapest, Szemere utca 6. szám alatti előadótermében.

A rendezvényen Nikodémus Antal, a Nemzetgazdasági Minisztérium, Digitális Gazdaság és Innovációs Főosztályának vezetője Vállalataink innovációs képességét növelő és az ipar digitális átalakulását gyorsító iparstratégiai programok címmel ad áttekintést a témában, majd Szalavetz Andrea, az MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos tanácsadója tart előadást Ipar 4.0 Magyarországon: Várható hatások autóipari tapasztalatok alapján címmel.  Végül A magyar gazdaság digitális átmenete nemzetközi kitekintésben fókuszban a feldolgozóipar címmel Losonci Dávid, a Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa osztja meg gondolatait a hallgatósággal. A fórum moderátora Boda György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2018. május 22-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.