A Magyar Közgazdasági Társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete immár 15. alkalommal rendezi meg a Megyei Közgazdász Napok rendezvénysorozatát, amely idén is – hagyományosan – egy szakmai konferenciából és egy vállalatlátogatásból áll.

A Miskolci Polgármesteri Hivatal Dísztermében (Miskolc, Városház tér 8.) 2017. november 20-án, hétfőn 15 órakor kezdődő szakmai konferencia témája az Iparfejlesztés és az Ipar 4.0, az előadók között pedig ott lesz Bihall Tamás, az MKT megyei elnöke, a BOKIK elnöke; Vinnai János, a Szinvanet Zrt. elnöke; Szélyes Domokos, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója; valamint Nyíri Attila, a Miskolci Egyetem tudásvagyon-hasznosítási igazgatója.

A Megyei Közgazdász Napok keretében idén a Hell szikszói csomagolóanyag-gyárába, a Quality Pack Zrt.-hez szervez gyárlátogatást a megyei MKT-szervezet 2017. november 23-án, csütörtökön 14 órától (gyülekező 13.45-kor a gyárkapuban).

A részvétel mindkét rendezvényen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2017. november 15-én, szerdán délig lehet a lukacs.edit@bokik.hu címen.

(Fotó: MTI – Vajda János)