Szociális Európa a Brexit előtt és után – ezzel a címmel szervez közös szakmai konferenciát Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Munkaügyi, valamint Nemzet-közi Gazdaság Szakosztálya 2017. november 16-án, csütörtökön 14 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Aulájában (1055 Budapest, Markó utca 29-31).

A konferencia előadói: Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete; Takács Szabolcs Ferenc, a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért felelős államtitkára; Andor László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető egyetemi docense, az Európai Bizottság korábbi tagja; Balázs Péter, a CEU egyetemi tanára, az Európai Bizottság korábbi tagja, az MKT alelnöke (felkérve); Gellérné Lukács Éva, az ELTE ÁJK Nemzetközi Magánjogi és Európai Gazdasági Jogi Tanszék-ének adjunktusa; valamint Greskovits György, a Milestone Intézet oktatási programvezetője. A konferencia moderátora Nagy Katalin, Magyarország Brüsszeli Állandó Képviseletének korábbi tanácsosa.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb november 14-én, kedden délig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen!

A konferencia meghívója ide kattintva letölthető (pdf).