A Magyar Közgazdasági Társaság pályázatot ír ki a Magyar Nemzeti Bank országos kiválósági ösztöndíjas hallgatói számára az 55. Közgazdász-vándorgyűlésén való részvétel támogatására. A pályázat révén 100 hallgató vehet részt díjmentesen a hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciáján, szeptember 7. és 9. között Egerben.

A pozitív elbírálásban részesülő hallgatók részt vehetnek a konferencia szakmai programjain, kísérőprogramjain, valamint ellátást és szállást is kapnak a vándorgyűlés idejére. Az utazásuk költségét maguknak kell fizetniük. Az 55. Közgazdász-vándorgyűlés folyamatosan frissülő programja ide kattintva érhető el.

A kiírásra a 2016/17. tanévben az MNB országos kiválósági ösztöndíjában részesült hallgatók jelentkezését várjuk – közülük is azokét, akik tagjai a Magyar Közgazdasági Társaságnak. Aki még nem tagja a kontinens egyik legrégebbi szakmai szervezetének, az ezen a linken elérhető on-line regisztrációs lapon jelentkezhet az MKT tagjainak sorába!

Pályázni a lentebb letölthető jelentkezési lap pontos kitöltésével, a hallgatói jogviszony 90 napnál nem régebbi igazolásával, valamint az MNB országos kiválósági ösztöndíj elnyerését igazoló hivatalos oklevél szkennelt változatával lehet.

A pályázatokat az office.mkt@t-online.hu e-mail-címre várjuk. Kérjük, hogy a pályázók az e-mail tárgyába a következőt írják: MNB KIVÁLÓSÁGI – VÁNDORGYŰLÉS: „TELJES NÉV”

A pályázat benyújtásának új határideje: 2017. augusztus 25. (péntek) 12:00 óra. A határidő elmulasztása jogvesztő, a késedelmesen benyújtott, illetve hiányos pályázatokat nem bíráljuk el.

Részletes pályázati kiírás (pdf)
Jelentkezés lap (xls)