Bérfelzárkóztatás, vállalkozás, foglalkoztatás – ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi, Logisztikai, valamint Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya 2017. június 8-án, csütörtökön 15 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Aulájában (Bp. V. kerület, Markó utca 29-31.).

A konferencián Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára, az MKT alelnöke Gazdaság, termelékenység, bér címmel tart előadást. Ezt követően Palócz Éva, a Kopint Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke tart előadást A magyarországi bérfelzárkózás lehetőségei és korlátai címmel. Ki fog nálunk dolgozni? címmel Szabó Zoltán, a GHIBLI Kft. ügyvezető igazgatója, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke és Szivi László, a Lapker Zrt. stratégiai üzletfejlesztési igazgatója közös előadása kerül megtartásra. Végül Horváth Miklós, a Magyar Külgazdasági Szövetség elnöke Multikulturális munkaerő alkalmazása és a bérfelzárkózás összefüggései a magyar vállalkozásoknál címmel ad áttekintést. A fórum moderátora Herczog László volt szociális és munkaügyi miniszter, a Pénzügykutató Zrt. munkatársa lesz.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2017. június 6-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.