A Vállalatgazdaságtan stúdium helye és szerepe a gazdálkodástudományi felsőoktatási programokban. Ezzel a címmel szerveznek – Chikán Attila Vállalatgazdaságtan című könyve 7. változatának megjelenése apropóján – szakmai műhelybeszélgetést a BCE GTK Vállalatgazdaságtan Intézet oktatói az MTA IX. Ipar és Vállalatgazdasági Albizottság kutatóival és az MKT Ipar- és Vállalkozási Szakosztály szakembereivel együttműködésében 2017. május 30-án, kedden 11 órától a Budapest Corvinus Egyetem Közraktár utcai épületénk (Budapest IX., Közraktár utca 4-6.) C102-es termében.

Chikán Attila Vállalatgazdaságtan könyvének első változata 1989-ben jelent meg, és azóta hat alkalommal dolgozta át a szerző. A könyv az akkori oktatási reformok részeként az azonos nevű tantárgy bevezetéséhez kapcsolódott, és máig a gazdasági és közgazdasági felsőoktatási programok egyik alapozó tárgya a BCE-n.

A rendezvény nyitó gondolatait Czakó Erzsébet, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke osztja meg a hallgatósággal A Vállalatgazdaságtan tárgy a BCE oktatási programjaiban címmel. Ezt követően a 2017-es kötetet maga a szerző, Chikán Attila mutatja be. A rendezvényt egy szakmai beszélgetés zárja Szükséges-e a Vállalatgazdaságtan tárgy? Hazai körkép címmel. A beszélgetés vezetője Szerb László.

A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat legkésőbb 2017. május 26-ig jelezzék a https://goo.gl/forms/k3qqmvtETbo1MyZm2 internetes linken.

A rendezvény meghívója (pdf)