Munkaerőpiac és pályaorientáció – ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2017. május 4-én, csütörtökön 15 órától az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27. 203-as terem). Társrendező a Magyar Pedagógiai Társaság Pályaorientációs Szakosztálya.

A rendezvényen Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai regionális üzletfejlesztési igazgatója, az MKT Informatikai Szakosztályának elnöke Nyílt innováció 2.0 címmel tart előadást. Ezt követően Borbély-Pecze Tibor Bors, a Magyar Pedagógiai Társaság Pályaorientációs Szakosztályának elnöke tart előadást A pályaválasztástól a pályacirkálásig címmel. A fórum moderátora Sum István, a SZTÁV Zrt. vezérigazgatója.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2017. május 2-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.